Junior adviseur asbest

FibreSearch is een jong bedrijf werkzaam in de asbestbranche. Ons motto is ‘Advies tot in de puntjes’, oftewel het geven van deskundig advies op het gebied van asbest. Wij zijn een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf waarin 3 man/vrouw werkzaam zijn en zijn hierin op zoek naar versterking van het team.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een toekomstig deskundige asbestinventariseerder, waarbij rekening moet worden gehouden dat hiervoor een opleidingstraject van enkele jaren benodigd is. Inventariseren van asbest betekent kennis opdoen middels praktijkervaring en het leren van ervaren collega’s om zo te groeien naar een deskundige inspecteur.

Als inventariseerder bezoek je gebouwen om deze te inspecteren, waarbij ook kruipruimtes en zolders moeten worden geïnventariseerd. Ook kunnen sterk destructieve handelingen onderdeel uitmaken van je werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het openhakken van een spouw. Een pré voor dit werk is analytisch denkvermogen om zo een gebouw en de gebruikte toepassingen te kunnen doorgronden en het kunnen verwoorden van je constateringen in een duidelijke en overzichtelijke rapportage. Hierbij moet je de wil hebben om alle asbesthoudende toepassingen op te sporen. Onze werkzaamheden vallen of staan namelijk met de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de hierop uitgedane adviezen.

Gezien de kleine organisatie is het van belang dat je erg goed past in het team en open staat om te leren en mee te groeien naar een kleine organisatie van maximaal 5-8 man. Aangezien we een kleine organisatie zijn heb je veel klantcontact hebben en ook op locatie zijn goede communicatieve vaardigheden een ‘must’. Ook is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en verwachten wij ook eigen inbreng inzake de uitvoer van de werkzaamheden.

Ben je geïnteresseerd stuur ons dan vrijblijvend je CV toe.